суботу, 8 жовтня 2016 р.

Навчання тренерів FLL 2016

FIRST LEGO League (FLL) – освітня STEM-програма для дітей 9-16 років. Трьома ключовими аспектами FIRSTLEGO League є робототехніка, дослідження та лідерство. Використовуючи набори LEGO Mindstorms, кожна команда спроектує, сконструює та запрограмує повністю автономного робота для змагання на спеціальному полі. Також діти досліджуватимуть тему поточного року, виберуть актуальну проблему світового значення та будуть винаходити її інноваційне рішення. Беручи участь в FIRST LEGO League, діти вивчають програмування, концепції створення роботів, розвивають навички проведення наукових досліджень та лідерські якості.
І з основами всього цього можна було познайомитися на навчанні тренерів FLL 7-8 жовтня в м. Києві. Нас гостинно зустрів Education HUB, працівники якого зуміли створити незабутню атмосферу навчання, спілкування та творчості.
Представники м.Києва та різних областей України знайомилися з техніку командоутворення, готували і захищали міні-проекти, вчили особливості виконання місій з Гри роботів, захищали презентації з Основних Цінностей та ще робили багато чого цікавого, незабутнього, веселого.

Дякуємо організаторам, лекторам, тренерам!!!!!

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар