неділю, 15 січня 2017 р.

Результати Інтернет-олімпіади з інформаційних технологій

   Інтернет-олімпіада з інформаційних технологій — дистанційне змагання з трирічною історією, яке щороку поєднує сотні учнів шкіл України довкола розв'язання цікавих нестандартних завдань підвищеної складності  itolymp.


 З 2016 року змагання проводиться у двох номінаціях: «Інформаційні системи та бази даних» та «Веб-технології». У кожній з номінацій Інтернет-олімпіада проводиться у кілька етапів. Перші етапи проводяться виключно заочно за допомогою мережі Інтернет та сервісу 
   Для того, щоб результат діяльності Інтернет олімпіади з інформаційних технологій не звівся просто до визначення найбільш сильних учнів України з даного напрямку, а сприяв також суттєвому підвищенню рівня знань та навичок учасників олімпіади Оргкомітетом Інтернет олімпіади з інформаційних технологій було вирішено поєднати проведення завершального етапу ІОІТ-2016 у номінації "Інформаційні системи та бази даних" з Зимовим тренінгом з інформаційних технологій. Впродовж тижня переможці третього етапу Інтернет-олімпіади матимуть змогу підготуватися до майбутніх перемог на ІІІ та IV етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад під керівництвом членів журі Інтернет-олімпіади, переможців IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій та кращих вчителів України, а наприкінці - позмагатися у фінальному очному турі за звання переможців ІОІТ-2016 та призи партнерів.
   11 учнів 8 - 11 класів Добровеличківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів взяли участь в номінації «Інформаційні системи та бази даних». 




Немає коментарів:

Дописати коментар