неділю, 18 вересня 2016 р.

Dnepr Robobattl 2016

В рамках Interpipe TechFest 2016 вихованці Добровеличківської спеціалізованої школи-інтернату взяли участь в Dnepr Robobattl 2016 .

Interpipe TechFest 2016 - майданчик для популяризації інженерії, точних і природничих наук, сучасних технологій. Дніпро - місто інженерів. Це складова ідентичності міста і всієї промислової частини України. Чим живе сьогодні інженерія, можна було побачити на фестивалі Interpipe TechFest 2016.
Організатори хотіли підвищити інтерес молоді до інженерії, точних і природничих наук, стимулювати усвідомлений вибір технічної професії. І на мою думку їм це вдалося на 200%!!!
На одній локації було зібрано:
Ø всі новітні технології - роботи, дрони, 3D принтери, інтернет речей;
Ø видовищні експерименти, популярну науку, найкрутіші технічні хобі для дітей і дорослих;
Ø прогресивні освітні центри для школярів і кращі інженерні ВНЗ регіону;
Ø стартаперів, бізнес інкубатори і виставку українських інновацій;
Ø переможців українських і міжнародних технічних конкурсів;
Ø розробників космічних технологій і відкриттів.
Ініціатор фестивалю - компанія ІНТЕРПАЙП
В Dnepr Robobattl 2016 було заплановано змагання в кількох номінаціях:
Ø Free Style (Міні сумо);
Ø автономне LЕGО сумо;
Ø кероване LЕGО сумо;
Ø Robo Race (гонки по чорній лінії).
 

 

За результатами змагань, в номінації «Кероване LЕGО сумо» Мовчан Ярослав (робот «AION») виборов І місце, Губар Влад (робот «DANA») - ІІ місце, Запорожець Богдан (робот «FOX») - ІІI місце.
В номінації «Автономне LЕGО сумо» Мовчан Ярослав (робот «AION») отримав ІІІ місце, Губар Влад (робот «DANA») - І місце, Запорожець Богдан (робот «FOX») - V місце. Учасники змагань отримали пам’ятні дипломи та цінні подарунки.


Крім змагань діти мали можливість відвідати всі цікавинки та майстеркласи фестивалю, поспілкуватися із товаришами з ROBOCITY.
Хочеться подякувати ініціатору фестивалю - компанії ІНТЕРПАЙП за організацію цього технічного свята та батькам учнів за фінансування поїздки.

Немає коментарів:

Дописати коментар