неділю, 17 травня 2015 р.

Участь у фестивалі "Robotika2015"

    16 травня Палац Спорту таки повністю захопили роботи!!! І не тільки роботи!!!
    Під час проведення VII щорічного фестивалю робототехніки ROBOTICA 2015 Палац Спорту ледве вмістив ВЕЛИЧЕЗНУ кількість учасників та гостей цього тріумфу технічного мислення та наукової фантастики.
   Програма фестивалю передбачала різноманітні конкурси, змагання з безліччю призів, інтерактивні уроки для дітей, а також подія, яка об’єднала усіх гостей – будівництво величезної 3D карти України. Кожен зміг вкласти свою цеглинку та часточку душі до спільної побудови нашої квітучої України. Організатор – компанія Пролего.
 Вихованці Добровеличківської школи-інтернату, які відвідують гурток "Технічне конструювання" від Кіровоградського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (керівник гуртка Калашник Ю.О.), також взяли участь у фестивалі "Robotika2015". 
    Заклад представляли три команди учасників: Білий Данило та Білий Костянтин (автономний робот-сумоїст), Захарченко Денис та Дромашко Артем, Погорілий Денис та Тупчієнко Святослав (керовані роботи). Вихованці розробили та зібрали трьох роботів на основі конструктора Lego Mindstorm Education для змагань LEGO-сумо.
  Степаненко Юлія та Бойченко Ростислав взяли участь у виставці творчих робіт LEGO.
Команда "Експромт" Білого Костянтина та Білого Данила зайняла ІІ місце у змаганнях "СУМО" автономних роботів. Серед переможених ними учасників був і робот Івана Шихат-Саркісова.
  Крім змагань, діти поспілкувалися зі своїми знайомими з м.Дніпропетровська, смт.Нова Прага (Кіровоградська обл.).
   Поїздка стала можливою завдяки небайдужим людям смт.Добровеличківки: керівника ТОВ "ЗГОДА" Соловчука Івана Михайловича.

  Повну версію фотозвіту мозна переглянути тут: https://plus.google.com/…/111306…/albums/6149774577232015857

Немає коментарів:

Дописати коментар