неділю, 26 квітня 2015 р.

Курси учителів інформатики початкової та основної школи

    З 14.04.15 по 24.04.15 в КЗ Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського проходили курси підвищення кваліфікації для вчителів інформатики початкової та основної школи. 
     Куратором групи була Чала Марина Станіславівна.
   Під керівництвом викладачів закладу ми вивчали проблеми та перспективи впровадження педагогічного програмного забезпечення в начально-виховний процес освітнього закладу, змістово-методичні аспекти навчання інформатики за новими новими Державними стандартами початкової загальної освіти та базової і повної загальної середньої освіти, характеристики умов навчання інформатики у початковій школі, основні психолого-педагогічні та санітарно-гігієнічні вимоги до проведення занять, програмне забезпечення початкового курсу інформатики. 
     В рамках педагогічної практики відвідали уроки інформатики КЗ «НВО №6 «ЗШ І-ІІІ ст., ЦЕВ «Натхнення».
     Познайомилися та зареєструвалися в освітній спільноті «Я – Вчитель».  Моделювали навчальний процес з використанням мобільних пристроїв OC Android. Ще багато іншого, необхідного теоретичного матеріалу та практичного досвіду для проведення сучасного уроку інформатики.










Немає коментарів:

Дописати коментар